Als deze klachten niet overgaan en je dagelijkse leven blijven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen. Je kunt bij ons terecht als je voor het eerst te maken krijgt met psychische klachten, maar ook als je al langere tijd in behandeling bent geweest en je verder wilt herstellen of wilt voortkomen dat je terugvalt.

Kwaliteit en tevredenheid

We vinden het belangrijk om van jou te weten hoe je de zorg ervaart. Daarom vragen we je vragenlijsten in te vullen en bijvoorbeeld een waardering op ZorgkaartNederland te zetten. Het kan zijn dat je niet tevreden bent en een klacht wilt indienen. We kijken dan graag met je naar een oplossing.

Samenwerkingen

We werken vanuit Bas samen met andere zorgorganisaties in jouw regio.

Cliëntpanel

Bas wil goede zorg bieden die aansluit bij jullie vragen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. We zoeken (oud-) cliënten die ons feedback kunnen geven als we vragen hebben. 

No show bij Bas

Bij Bas bieden we psychische zorg aan iedereen vanaf 18 jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Met onze kortdurende en oplossingsgerichte behandelingen willen we graag zoveel mogelijk mensen helpen. Dat vraagt wat van onze behandelaren, maar ook van jou als cliënt bij Bas. Vandaar dat we ook een duidelijk no show beleid hanteren.