Wanneer kan Bas je helpen

Als deze klachten niet overgaan en je dagelijkse leven blijven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen. Je kunt bij ons terecht als je voor het eerst te maken krijgt met psychische klachten, maar ook als je al langere tijd in behandeling bent geweest en je verder wilt herstellen of wilt voortkomen dat je terugvalt.

Kwaliteit en tevredenheid

We vinden het belangrijk om van jou te weten hoe je de zorg ervaart. Daarom vragen we je vragenlijsten in te vullen en bijvoorbeeld een waardering op ZorgkaartNederland te zetten. Het kan zijn dat je niet tevreden bent en een klacht wilt indienen. We kijken dan graag met je naar een oplossing.

BAS Twee dames in gesprek fiets 066 HR

Samenwerkingen

We werken vanuit Bas samen met andere zorgorganisaties in jouw regio.

BAS Groepsgesprek in Bibliotheek 012 HR

Cliëntpanel

Bas wil goede zorg bieden die aansluit bij jullie vragen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. We zoeken (oud-) cliënten die ons feedback kunnen geven als we vragen hebben. 

BAS Vijf personen op trap 017 HR

Wachttijden

Helaas hebben wij wachttijden. Bas probeert dit natuurlijk zoveel mogelijk te beperken. Als er een wachttijd is voor een behandeling dan kun je tijdens de wachttijd tot de intake terecht in het online platform Karify. Hierin kun je vast aan de slag met de voorbereiding op de intake en staan er zelfhulpmodules voor je klaar. 

BAS Dames winkelen 039 LR

No show bij Bas

Bij Bas bieden we psychische zorg aan iedereen vanaf 18 jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Met onze kortdurende en oplossingsgerichte behandelingen willen we graag zoveel mogelijk mensen helpen. Dat vraagt wat van onze behandelaren, maar ook van jou als cliënt bij Bas. Vandaar dat we ook een duidelijk no show beleid hanteren.

BAS Twee personen op trap bij de kade 056 LR

Kwaliteitsstatuut ggz

In het GGZ Landelijk Kwaliteitsstatuut ggz staat aangegeven wat zorgaanbieders in de ggz geregeld moeten hebben op het gebied van kwaliteit en verantwoording om curatieve geestelijke gezondheidszorg te mogen leveren in het kader van de Zorgverzekeringswet. Klik hier voor ons kwaliteitsstatuut (pdf).

BAS Drie personen lopen op straat met fiets 072 LR