Dit ga je doen

Als Verpleegkundig Specialist behandel je voornamelijk patiënten in de chronische basis GGZ. Je bent regiebehandelaar en werkt vanuit de gedachte van de positieve psychiatrie. Tevens zal je waar mogelijk het KOP-model gebruiken. De focus bij behandeling ligt op verdere stabilisering, terugvalpreventie en leren omgaan met beperkingen. Je stelt patiënten maximaal in eigen regie en maakt met hen blended behandelplannen: gedeeltelijk gebaseerd op face-to-face contact (individueel/groepen) en gedeeltelijk gebaseerd op e-Health modules. Je bewaakt de kwaliteit en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (e-Health) behandelaanbod, op basis van de vraag in de regio. Samenwerking met in- en externe ketenpartners, zoals de huisarts en de specialistische GGZ, is dan ook van groot belang in je werk. Daarnaast begeleid je Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen die vaak een deel van de behandeling uitvoeren. Aangezien de patiënt in regie moet komen, wordt van jou en je team verwacht ook in regie te zijn over het werk dat je doet. Dit betekent dat jij met je team zelfsturend te werk gaat, met passende coaching en ondersteuning natuurlijk!

42 A9753

Hier ga je werken

Je gaat werken bij ons nieuwe frisse merk Bas voor generalistische basis ggz (BGGZ). Het is hard nodig, juist in de psychiatrie, om te benadrukken dat iedereen in aanraking kan komen met geestelijke gezondheidszorg. Soms heb je baat bij een fitnessstudio om de hoek om je beter in je lijf te voelen, soms klop je aan bij Bas omdat je mentaal hulp nodig hebt. Om wat voor reden dan ook. Kortom Bas is zo laagdrempelig mogelijk.

We hebben nu 12 locaties in een gebied tussen Apeldoorn. Zutphen, Duiven en Winterswijk. Dit breiden we de komende tijd verder uit. Je zult dus waarschijnlijk op verschillende locaties werkzaam zijn, zo dicht mogelijk bij de patiënt (in tijd en ruimte). Deze locaties kunnen variëren van de bestaande GGNet locaties tot huisartsen- en wijkcentra.

42 A9483

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van het diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ-verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en bent geregisteerd in het BIG-regeister (artikel 14 wet BIG)
  • (Bij voorkeur) een aantal jaren relevante werkervaring
  • Je bent ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek
  • Je bent in staat om collega's enthousiast te maken en mee te nemen in de ontwikkelingen
  • Je wil met e-Health werken en dit verder ontwikkelen
  • Je wil met huisartsen en andere verwijzers samenwerken
  • je wil op minimaal 2 locaties werken
42 A9622

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris. De functie van verpleegkundig specialist is conform de cao GGZ ingedeeld in salarisschaal FWG 65 (Inschaling is afhankelijk van de ervaring) met daarnaast een 13de maand. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. We bieden een vast dienstverband! Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met bevlogen en gedreven collega’s waarbij geen dag hetzelfde is, waar naast hard werken er ook veel ruimte is voor relativering en humor. Maar boven alles bieden we je een baan waarbij je écht voldoening haalt uit jouw werk. Dit werk draait om mensen. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen. We gaan uit van modern werknemerschap en gaan er vanuit dat je hier flexibel en autonoom vorm aan geeft.

Een Chromebook en smartphone behoren tot de functie.

42 A0020

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via de website van GGNet.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Chantal Koopmans, directeur, 088-9335438.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

42 A9527