Over Bas

Bas biedt onderscheidende zorg in de vorm van kortdurende behandeling voor een brede doelgroep van cliënten met lichte tot matig-ernstige problematiek. Bas doet dit door middel van transdiagnostische behandelinterventies, gebaseerd op de principes van oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie, positieve gezondheid en herstel.

Behandelaanbod

Bas Curatief
Bas Curatief biedt kortdurende behandeling voor een brede doelgroep van cliënten door middel van transdiagnostische behandelinterventies, gebaseerd op de principes van oplossingsgerichte therapie, Positieve Psychologie en Positieve Gezondheid. De behandeling is overwegend monodisciplinair. Bij de behandeling maken we gebruik van de KOP-methodiek.

Bas Herstel
Bas Herstel is gericht op cliënten die al langere tijd in behandeling zijn (geweest) binnen de specialistische ggz. De focus ligt daarbij niet op genezing, maar op ontwikkeling van de weerbaarheid en het herwinnen van een leven buiten de ggz met betekenisvolle activiteiten, sociale relaties en betrokkenheid in de maatschappij. Bas Herstel biedt behandeling volgens de principes van Positieve Gezondheid en Herstel. De persoonlijke hulpvraag staat hierin centraal, waarbij we de cliënt zoveel mogelijk stimuleren om de regie te nemen over zijn of haar proces. De cliënt wordt in dit proces bijgestaan door de behandelaar, naasten en lotgenoten. Cliënten volgen de behandeling individueel en/of in een groep. Herstellen doe je samen.

Bas Online
Met het aanbod Bas Online bieden we behandeling volgens de Bas Curatief werkwijze 100% online vanaf de plek die de cliënt kiest. Hierbij worden online behandelmodules gecombineerd met beeldbelgesprekken en chat. We gebruiken hiervoor het behandelportaal Karify.

42 A9717

Werken als GZ-psycholoog bij Bas

In de basis-ggz werk je met patiënten met matig tot ernstige problemen die voldoende hebben aan een kortdurende behandeling. Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar en behandel je patiënten in hun eigen omgeving op methodische en herstelgerichte wijze vanuit de positieve psychiatrie.

42 A9483

Werken bij Bas

Wil je meer weten over werken bij Bas, een dag(deel) meelopen of een kop koffie komen drinken om te zien of Bas bij jou past? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.of recruitment@ggnet.nl.

Werken bij Bas als GZ-psycholoog

Ben jij een enthousiaste, ondernemende GZ-psycholoog die zich in wil zetten om de basis-ggz verder op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied? Gaat jouw hart sneller kloppen van e-health en innovatie in basis-ggz? Dan zijn wij op zoek naar jou!

342 A5431