Gepubliceerd:


Twee seizoenen trok Marjolijn samen met Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling ‘Geen paniek’, die ging over angst en depressie. Voor het eerste gaven Nederlandse theaters psychische ziekte een podium. De voorstelling werd ongelooflijk goed bezocht en Marjolijn heeft met haar psychiatrisch cabaret een heel nieuwe doelgroep aangeboord.

Wegens groot succes is Marjolijn nu terug met een nieuwe voorstelling. In haar nieuwe show ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat ze verder met waar ze in ‘Geen paniek’ gebleven is. Ook deze voorstelling was vorig seizoen bijna overal uitverkocht. Ze gaat in deze show in op het hebben van een depressie, gedachten aan suïcide en de angst voor een terugval. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, yogadocenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt...
Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn.

Nog leuk om te weten is dat Marjolijn zelf ook een boek geschreven heeft genaamd ‘Schijtluis’:
www.marjolijnvankooten.nl/boek/schijtluis

De voorstelling is te zien op vrijdag 22 februari 2019 in het Cultuurhuus Bathmen in Braakhekke. Wij denken dat ook deze voorstelling goed aanslaat bij cliënten die behandeld worden voor paniekaanvallen, angststoornissen en dergelijke.

Bron: Spoor12