Gepubliceerd:


Wie kan er bij Bas online terecht?

Je bent 18 jaar of ouder, hebt psychische klachten en wil daar online mee aan de slag. Iedereenkan op een zeker moment in zijn leven te maken krijgen met psychische klachten. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Kom je er zelf niet uit? Met Bas online kun je er snel online mee aan de slag.

Voordelen van Bas online

  • Persoonlijk contact met je behandelaar
  • Je kiest zelf vanaf waar en wanneer jij werkt aan het verbeteren van je psychische gezondheid.
  • Geen reistijd.
  • Je kunt snel van start.

Hoe werkt het?

In de behandeling heb je videogesprekken met je vaste behandelaar, ga je zelfstandig aan de slag met oefeningen en opdrachten gericht op jouw hulpvraag én kun je contact hebben en documenten delen via de berichtenfunctie. Je overlegt met jouw behandelaar op welke manier je de behandeling precies invult.

Aanmelden

Meld je aan voor een behandeling bij Bas online

Je kunt je online aanmelden of via de huisarts. Je hebt altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig. Door de behandelaren van Bas wordt gekeken of jouw vraag past bij wat Bas kan bieden.

Bij de aanmelding geef je aan dat je je behandeling online wilt doen.
Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Vooraf vul je een welkomstmodule in. Hiermee kun je alvast nadenken wat je zou willen bereiken met een behandeling. Ook wordt hierin informatie gegeven over het behandelproces bij Bas.
In het intakegesprek praten we met jou over jouw klachten, wat er speelt in je omgeving en hoe je daarmee omgaat. Ook geven wij uitleg over hoe een behandeling bij Bas eruit kan komen te zien en wat de uitgangspunten zijn. Met je behandelaar ga je vervolgens doelen stellen voor wat jij wilt bereiken met de behandeling. En je overlegt met jouw behandelaar op welke manier je de behandeling precies invult.