header-BAS_011.jpg

Als je lichte tot matige psychische klachten hebt

Nieuws

Precies een jaar geleden zijn we gestart met Bas online, online hulp vanaf een plek die een cliënt kiest.
 


Ellen Korthagen, psycholoog bij Bas Winterswijk, legt uit hoe een onlinebehandeling werkt. Want is dat dan wel zo persoonlijk als alles online gaat? Haar cliënt Syl vindt van wel en vertelt: ‘’De behandeling was super dynamisch en ik zit gewoon op mijn bank met een dekentje en een kopje thee, heel huiselijk en ik voelde me comfortabel.’

Aanmelden

Meld je aan voor een behandeling bij Bas online


Je kunt je online aanmelden of via de huisarts. Je hebt altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig. Door de behandelaren van Bas wordt gekeken of jouw vraag past bij wat Bas kan bieden.

Bij de aanmelding geef je aan dat je je behandeling online wilt doen.
Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Vooraf vul je een welkomstmodule in. Hiermee kun je alvast nadenken wat je zou willen bereiken met een behandeling. Ook wordt hierin informatie gegeven over het behandelproces bij Bas.  
In het intakegesprek praten we met jou over jouw klachten, wat er speelt in je omgeving en hoe je daarmee omgaat. Ook geven wij uitleg over hoe een behandeling bij Bas eruit kan komen te zien en wat de uitgangspunten zijn. Met je behandelaar ga je vervolgens doelen stellen voor wat jij wilt bereiken met de behandeling. En je overlegt met jouw behandelaar op welke manier je de behandeling precies invult.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen een onlinebehandeling ervaren? Lees dan eens het verhaal van Paula.