header-BAS_009.jpg

Als je lichte tot matige psychische klachten hebt

De maatregelen in strijd tegen het coronavirus zorgen voor vele veranderingen en ook onzekerheid. Je weet niet hoe lang het gaat duren. Je maakt je misschien zorgen over jouw eigen gezondheid en die van naasten. Het kan ook invloed hebben op je toekomst: je baan, studie, financiĆ«n en je sociale leven. Dit kan onder andere stress en angst veroorzaken. Met de modules in het Karify Zelfhulpprogramma krijg je hulp, tips en informatie. Dit kan je helpen om, juist in deze crisistijd, goed voor jezelf te zorgen. Kom je er niet uit of is dit onvoldoende dan kun je altijd contact opnemen met ons voor hulp.

 

Hoe werkt het?

Dit programma is geschikt voor iedereen die klachten wil voorkomen of klachten wil verminderen. Het programma is zo gemaakt dat je zelfstandig aan de slag kunt. Je krijgt toegang tot verschillende modules. Deze helpen onder andere met ontspannen, afleiding zoeken, goed slapen, bewegen, minder piekeren en structuur aanbrengen in jouw dag. Om zo minder (corona)stress te ervaren. 

Bekijk hier alle modules

Start direct

Wil je aan de slag met een of meerdere modules? Volg dan onderstaande stappen om van start te gaan het met het programma. Kies de modules die je helpen om goed voor jezelf te (blijven) zorgen.

Maak hier een gratis account aan 

1.    Klik op Word lid

2.    Vul je naam en e-mailadres in

3.    Je ontvangt een e-mail om jouw aanmelding te bevestigen

4.    Vul je geboortedatum in en maak een wachtwoord

5.    Je ontvangt een e-mail om jouw e-mailadres te bevestigen*

6.    Hierna log je in en kun je de modules naar keuze volgen

7.    Let op: Wanneer je met Karify gaat werken, moet je eerst de voorwaarden van Karify accepteren door een vinkje te zetten, waarna je verder kunt

*Binnen een werkdag krijg je toegang tot het programma

Tips

We realiseren ons dat omgaan met de maatregelen die getroffen worden in de strijd tegen het Coronavirus niet altijd makkelijk is. Het zijn ingrijpende veranderingen. We adviseren iedereen vooral om erover in contact te blijven. 

 

Lees hier enkele tips over wat je kunt doen of waar je extra hulp kunt krijgen