Bas is dichtbij

Bas is er voor iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar op een zeker moment in zijn leven mee te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie. Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Vaak gaan deze klachten na verloop van tijd vanzelf over. Maar als dat niet zo is en je klachten blijven je dagelijkse leven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Nieuws

  • Verg mannelijke handen op toetsenbord066

    Consultatie voor huisartsen

    GGNet breidt de consultatiefunctie voor huisartsen uit in de regio’s Apeldoorn/Zutphen en Winterswijk, via het systeem Ksyos. Consultatie verruimt de mogelijkheid voor huisartsen om laagdrempelig ggz-kennis in te roepen en op die manier patiënten met mentale kwetsbaarheid binnen de huisartspraktijk te helpen.
    In gemeenten Oude IJssel, Doetinchem en Zevenaar biedt GGNet al consultatie (via VIPLive) en geven we hier de komende tijd een extra impuls aan.

  • Bas Keurmerk 3 0

    Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ opnieuw toegekend aan Bas in 2024

    Goed nieuws! Bas is opnieuw gekwalificeerd voor het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ. We zijn blij dat we ook in 2024 weer keurmerkdrager zijn en zijn trots op onze medewerkers die zich elke dag inspannen om de juiste zorg te bieden aan onze cliënten.

  • 15 70a01a09a4 199a8783

    Gegevens patiënten zorgvraagtypering

    De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft aan alle ggz-organisaties gevraagd om gegevens aan te leveren die te maken hebben met de ‘zorgvraagtypering’. De informatie die we moeten aanleveren wordt zodanig versleuteld dat de gegevens niet direct te koppelen zijn aan patiënten. In dit nieuwsbericht lichten we toe wat dit voor u betekent.